B-Team Consult and Services SRL De ce B-Team Consult and Services?


Pentru ca ne adaptam serviciile in acord cu prioritatile clientului nostru!


Infiintata in 1999, B-Team Consult and Services s-a impus treptat, drept unul dintre cei mai importanti furnizori de produse si servicii in domeniul protectiilor anticorozive, energiei din surse regenerabile si curateniei profesionale.

Pentru noi, competenta inseamna provocarea de a fi cei mai buni in domeniile in care activam. Specialistii nostri va insotesc oriunde in conceperea si implementarea de solutii complete, pe o gama diversificata de produse, destinate pentru toate industriile.


Am ales sa ne dedicam proiectelor tale. Colaborand cu noi vei avea succesul dorit.
 

Protectii anticorozive industriale – calitate premium

B-Team Corrosion Protection va ofera o gama larga de produse si servicii premium destinate protectiei anticorozive de suprafete pentru toate domeniile industriale. Pentru aplicarea produselor va stam la dispozitie cu o echipa tehnica specializata si acordam consultanta privind solutiile tehnice verificate si aplicate in mii de proiecte industriale, in alegerea celor mai bune sisteme de protectie anticoroziva.

 

 

 

Cogenerarea de inalta eficienta – eficienta electrica maxima

B-Team Energy and Environment este unul dintre furnizorii importanti de echipamente si servicii specializate in domeniul cogenerarii si al trigenerarii in Romania. Divizia B-Team Energy and Environment detine o gama completa de servicii si produse in domeniul cogenerarii pe gaze naturale, biogaz, syngas, turbine pe abur si cazane pe biomasa asigurand in functie de necesitati de la furnizarea de echipamente specifice pana la managementul intregului proiect.

 

 

 

 

 

Solutii profesionale de curatenie – parteneriat cu avantaje de ambele parti

Pro-Curatenie Distribution and Services SRL aduce pe piata din Romania solutii de curatenie profesionale din Germania, marca Buzil, marca recunoscuta pe plan international de peste 100 de ani. Produsele profesionale Buzil inteleg asteptarile persoanelor care utilizeaza detergenti profesionali, oferind o gama completa de produse pentru curatenie destinate hotelurilor, spitalelor, cladirilor de birouri, spatiilor industriale si nu numai.

Cream parteneriate de lunga durata, bazandu-ne activitatea pe principii solide si pe inovatie.

 

 

Protectii anticorozive industriale
Cogenerare de inalta eficienta
Solutii profesionale de curatenie