Noutati

Protectii anticorozive industriale – calitate premium

Ceramic Polymer a dezvoltat un nou sistem de acoperire anticoroziva premium, Proguard CN-OC, special proiectat pentru cerintele specifice ale substratului din otel inoxidabil. Ideea de a realiza o astfel de acoperire specifica a venit ca urmare a cerintelor clientilor din industrie, pentru a oferi o protectie satisfacatoare inoxului la coroziune.

S-a creat astfel o linie de produse de acoperire anticoroziva unica, care indeplineste cele mai inalte cerinte de integrare chimica, cu particule microceramice, pe baza de rasini hibride tip epoxi-novolac.

 

Mai mult ...

Cogenerarea de inalta eficienta – eficienta electrica maxima

B-Team Energy and Environment a prezentat in cadrul Targului Renexpo South-East 2012 gama completa de echipamente de cogenerare si trigenerare de inalta eficienta.


Conceptul prezentat la acest cadru expozitional s-a axat pe doua mari directii: atat pe gasirea de proiecte realizabile in domeniul biogazului si a biomasei, cat si pe atragerea de noi  investitori  pe proiecte de cogenerare  pe gaze naturale pentru aplicatii diverse.

 

Mai mult ...

Produse Profesionale de Curatenie - parteneriate de lunga durata

Pentru o dezvoltare economica durabila, in orice afacere, este nevoie de parteneri pe care sa te poti baza!

pro-curatenie.ro este unul din acei parteneri care ofera garantia unei colaborari fructuoase, cu avantaje de ambele parti.

Ne bazam activitatea pe profesionalism si oferim clientilor nostri produse de cea mai buna calitate, creand parteneriate de lunga durata.

 

Mai mult ...

Protectii anticorozive industriale
Cogenerare de inalta eficienta
Solutii profesionale de curatenie